Nästan 70 välfärdsmiljoner till Botkyrka – tack vare Vänsterpartiet!

13179423_1294086650601381_2474059443192619798_nTack vare att Vänsterpartiet i förhandlingarna med regeringen fick igenom den största välfärdssatsningen sedan 1990-talet, får Botkyrkaborna 69,4 miljoner mer till välfärden. Så bra blir det när Vänsterpartiet har inflytande!

I veckans Mitt i Botkyrka skriver Nooshi Dadgostar (V) och Mats Einarsson (V) om vänstermiljarderna. På sidan 46 i tidningen, eller i faksimilen här intill, kan du läsa deras insändare.

2 kommentarer till Nästan 70 välfärdsmiljoner till Botkyrka – tack vare Vänsterpartiet!

• Det ska ev inte handla om det uppräknade. Det måste handla om det ! Annars är pengarna bortkastade. Majoriteten har ju hittills inte lyckats få stopp för minskningarna på de områdena.

• Hej!

Jag förstår inte riktigt vad du menar. Utveckla gärna!

Mvh,
      Elisabeth Biström, Vänsterpartiet Botkyrka