Vill du gå med i Vänsterpartiet?

Det går att förändra världen om man vill. Fast knappast ensam. Ska det bli ordentligt gjort måste vi göra det tillsammans. Det enklaste sättet att bli medlem är att fylla i det här formuläret.

Partiet skickar så snart som möjligt mer information och ett inbetalningskort för medlemsavgiften.

Som medlem i Vänsterpartiet får du:
• Inbjudningar till kurser, seminarier och studiecirklar
• Tidningen Rött 4 gånger per år
• Möjlighet att direkt påverka Vänsterpartiets politik
• Möjlighet att arbeta för en vänstervalseger i valet 2014

För närvarande är medlemsavgiften 300 kr per år (första året 100 kr). Om du har mycket låg inkomst, t.ex. om du är pensionär, studerande eller arbetslös, kan du beviljas halv avgift. Kontakta i så fall [email protected] i samband med att du fyller i formuläret.

Om du bor i Botkyrka så kommer du att tillhöra partiföreningen Vänsterpartiet Botkyrka. Det finns ytterligare 45 partiföreningar i vårt partidistrikt, Vänsterpartiet Storstockholm. De flesta omfattar en kommun eller en stadsdel i Stockholms stad.

Så fort vi får meddelande om att du gått med så kontaktar vi i Botkyrka dig (glöm inte att ange telefon och e-postadress)!

Här finns vanliga frågor och svar om medlemskap i Vänsterpartiet.

Välkommen!