Vill du veta mer?

Mer information om Vänsterpartiets politik på riksnivå och vår valrörelse finns på partiets hemsida, www.vansterpartiet.se.

På vänsterpartiet Storstockholms hemsida, storstockholm.vansterpartiet.se finns information om vår politik på regional nivå och i landstinget.

Du kan också skriva till Vänsterpartiet Botkyrka på mejladressen [email protected] eller på postadressen Vänsterpartiet Botkyrka, Botkyrka kommun, 147 85 Tumba. Telefonnumret till Elisabeth Biström, politisk sekreterare för Vänsterpartiet i Botkyrka, är 08-530 614 88.

Mer information om hur valet går till finns på Valmyndighetens hemsida, www.val.se och på Botkyrka kommuns hemsida, www.botkyrka.se. Du kan också vända dig till något av kommunens medborgarkontor.