• Hem
  • Kalendarium
sida

Kalendarium

Det här händer i Vänsterpartiet Botkyrka under 2018. Frågor? Kontakta Fredrik Andersson-Tay, [email protected]

Augusti

Fredag den 17 augusti: Vi deltar med tält på reggaefestivalen ”En kärlek Botkyrka” i Hågelbyparken, kl 16-24. Välkommen att hänga med oss!

Lördag den 18 augusti: Gemensam valupptakt i hela landet. Vi deltar i partiets centrala evenemang, en gatufest på Hornsbruksgatan i Stockholm. Läs mer i Facebook-evenemanget.

Lördag den 18 augusti: Festival på Albyberget, Hyresgästföreningen arrangerar. Vi deltar i en paneldebatt mellan kl 15-17.

20 augusti – 9 september: Vänsterpartiet storsatsar på att arrangera ringstugor i valrörelsen där väljare kontaktas via telefon. Vill du hjälpa till? Instruktioner får du på plats, alla kan vara med. Läs mer.

Onsdag den 22 augusti: Förtidsröstningen startar.

Onsdag den 22 augusti: Jonas Sjöstedt besöker Alby torg. Han talar mellan kl 12:00-12:30.

Torsdag den 23 augusti: Flygbladsutdelning på Tumba station från kl 6 på morgonen. Kontakta oss gärna via [email protected] om du vill vara med.

Lördag den 25 augusti: Vi deltar på HaNo-festivalen som arrangeras av Tamilska föreningen vid Cricketplanen på Brunna IP i Hallunda. Vi är på plats mellan kl 15-17.

Lördag den 25 augusti: Vi deltar på Eid-fest i Alby sporthall som arrangeras av bland andra Alby föreningsråd. Vi är på plats från kl 11.

Söndag den 26 augusti: Jonas Sjöstedt håller sitt sommartal. Talet sänds i SVT och via Vänsterpartiets centrala Facebook-sida.

Söndag den 26 augusti: Vi deltar med tält och pratar med väljare på festivalen ”Vi är Botkyrka” i Hågelbyparken kl 12-16. Välkommen att hänga med oss!

Onsdag den 29 augusti: Paneldebatt i Hallunda Folkets hus, kl 18-19:30. Mats Einarsson representerar Vänsterpartiet.

Torsdag den 30 augusti: Vänsterpartiets blåsorkester besöker Alby, och kommer att spela på gårdarna i Albydalen, kl 17-19.

September

Lördag den  1 september: Kampanjdag. Mer info kommer.

Lördag den 8 september: Kampanjdag. Mer info kommer.

Söndag den 9 september: Valdag! Rösta på Vänsterpartiet i kommun-, riksdags och landstingsvalen! Vi kommer att dela ut valsedlar utanför vallokalerna i Botkyrka, hör av dig vid intresse för att hjälpa till.

Fler datum kommer inom kort!

Kopiera länk