Välkommen till Vänsterpartiet!
Välkommen till Vänsterpartiet!
Stöd Fristadsfonden
För flyktingars rätt till asyl
Vårt ungdomsförbund
Vårt ungdomsförbund

Kalendarium

Det här händer i Vänsterpartiet Botkyrka under 2018. Frågor? Kontakta Fredrik Andersson, [email protected], 070-64 75 983.

April

Söndagen den 8 april: Valskolan 2018. Läs mer i Facebook-evenemanget.

Onsdagen den 11 april: Medlemsmöte. Vi håller till i partilokalen i Alby, Tingsvägen 17. Vi inleder med en träff för föreningens kvinnor från kl 18, sedan drar medlemsmötet igång kl 18:30. Under mötet får vi besök av Vänsterpartiets Storstockholms distriktsordförande Elena Karlström.

Onsdagen den 11 april: Kampanja som Bernie med Vänstern i Storstockholm. Under april 2018 arrangeras en utbildningsturné för Vänsterpartiet med Grayson Lookner som arbetade i Bernie Sanders presidentvalskampanj 2016. Den 11 april landar turnén på Kafé Marx i Stockholm. Läs mer i Facebook-evenemanget.

Lördagen den 14 april: Banderollmålning. Vi samlas i partilokalen i Alby, Tingsvägen 17, kl 13, för att måla banderoll inför den stora demonstrationen på Första maj.

Söndagen den 15 april: Valskolan 2018. Läs mer i Facebook-evenemanget.

Lördagen den 28 april: Flygbladsutdelningar inför Första maj. Vi delar ut flygblad på flera platser i kommunen.

Maj

Tisdagen den 1 maj: Tidernas största Första maj-demonstration! Samling på Medborgarplatsen. På morgonen är det också en manifestation vid La Mano på Katarinavägen för att minnas de internationella brigaderna som kämpade för demokratin i Spanien på 30-talet. Mer information kommer.

Fler datum kommer inom kort!

En kommentar till Kalendarium

Twitter
Facebook
Arkiv