Skolarbete

Söker du information om Vänsterpartiet till ett skolarbete? På vansterpartiet.se hittar du det mesta du kan behöva.

Här finns vårt kommunpolitiska program för Botkyrka för 2014-2018. Där kan du läsa vad vi vill förändra i kommunen under de kommande åren.

Här finns några av våra viktigaste frågor på riksnivå kort sammanfattade, och en lista på vad vi tycker i frågor A-Ö.

Här finns material såsom politiska program och plattformar om olika ämnen.

Här finns vårt partiprogram.

Våra riksdagsledamöter samt motioner och andra initiativ i riksdagen.

Om du inte hittar det du behöver i någon av länkarna ovan, är du också välkommen att kontakta oss med dina frågor. Om du undrar över något som rör vår politik på riksövergripande nivå, kan du ställa din fråga här. Om du undrar över något som rör vår politik i Botkyrka, så finns vi här.

Lycka till med ditt arbete!

2 kommentarer till Skolarbete

• Varför ser aldrig personalen till er ute i skolorna? Det mobbas och stöts ut av både rektorer och gunstlingar och facket kan inte eller vill inte ta itu med detta. Underbemannad personal där vissa trakasseras borgar verkligen inte för någon bra skola

• Hej! Vi kommer gärna och träffar skolpersonal om det finns önskemål om det! Enklast når man oss genom att maila [email protected]. Mvh, Elisabeth Biström, politisk sekreterare Vänsterpartiet Botkyrka