sida

Landstinget

Vänsterpartiet i Stockholms läns landsting gick fram i valet 2018 med fyra mandat och idag består vår landstingsgrupp av 16 ordinarie ledamöter och 15 ersättare.

En av ledamöterna som sitter i landstingsfullmäktige för Vänsterpartiet är Marit Normasdotter från Botkyrka. Marit sitter även som ersättare i sjukvårdsstyrelsen Söder, som har övergripande ansvar för södra länets sjukvård. Hon arbetar till vardags som alkohol- och drogterapeut. Vill du komma i kontakt med Marit  t.ex. om du har någon synpunkt på hur hälso- och sjukvården eller kollektivtrafiken kan förbättras – kan du maila henne på [email protected] eller ringa henne på 076-019 85 48.

Från Botkyrka sitter även Bekir Uzunel och Kerstin Amelin som ersättare för Vänsterpartiet i landstingsfullmäktige.

Landstingsvänsterns hemsida hittar du genom att klicka här.

marit_kropp2
Marit Normasdotter