sida

Region Stockholm

I valet 2018 ökade Vänsterpartiet med fyra mandat i Region Stockholm. Idag består vår regiongrupp av 16 ordinarie ledamöter och 15 ersättare.

En av ledamöterna som sitter i regionfullmäktige för Vänsterpartiet är Marit Normasdotter från Botkyrka. Marit sitter även som ledamot i hälso- och sjukvårdsnämnden och i nämndens folkhälsoberedning och psykiatriberedning. Hon arbetar till vardags som alkohol- och drogterapeut. Vill du komma i kontakt med Marit  t.ex. om du har någon synpunkt på hur hälso- och sjukvården eller kollektivtrafiken kan förbättras så kan du maila henne på [email protected] eller ringa henne på 076-019 85 48.

Bekir Uzunel och Kerstin Amelin sitter som ersättare för Vänsterpartiet i regionfullmäktige. Bekir sitter även i styrgruppen för utveckling av den regionala kärnan Flemingsberg och i regionstyrelsens forskningsberedning. Du kan kontakta Bekir på [email protected] eller 070-831 33 00.

Kerstin sitter i regionstyrelsens miljö- och hållbarhetsberedning, tillväxt- och regionplanenämndens klimatberedning samt som ersättare i fastighets- och servicenämnden och Locums styrelse. Du når Kerstin på [email protected] eller 0768051113.

Regionvänsterns hemsida hittar du genom att klicka här.

marit_kropp2
Marit Normasdotter
Bekir Uzunel
Kerstin Amelin
Kopiera länk