artikel

Årsmöte avklarat – Ny styrelse vald!

mat_årsmötet

Under lördagen den 23 februari ägde Vänsterpartiet Botkyrkas årsmöte rum. Det var ett välbesökt årsmöte som bjöd på god mat, trevliga samtal och bra beslut. under mötet redovisade styrelsen sin verksamhetsberättelse och ekonomisk berättelse. Det var mycket diskussion om den pågående kampanjen mot utförsäljningen av lägenheter på Albyberget och om bostadspolitiken i allmänhet. Kommunala gruppen redovisade sin verksamhetsberättelse och det blev bra diskussioner om det kommande arbetet i kommunen och vikten av en rödgrön majoritet även efter kommunvalet 2014.

möte_årsmötetPå mötet antogs en verksamhetsplan för verksamhetsåret 2013, samt en valstrategi för de sammanlagt tre olika valrörelserna som kommer äga rum under 2014. På plats från Vänsterpartiet Storstockholms distriktsstyrelse var Henric Axéll, som inte bara agerade mötesordförande utan också höll en eldig hälsning från distriktsstyrelsen till årsmötet.

På mötet antogs en verksamhetsplan för verksamhetsåret 2013, samt en valstrategi för de sammanlagt tre olika valrörelserna som kommer äga rum under 2014. På plats från Vänsterpartiet Storstockholms distriktsstyrelse var Henric Axéll, som inte bara agerade mötesordförande utan också höll en eldig hälsning från distriktsstyrelsen till årsmötet.

 

 

Under mötet valdes en ny styrelse med mandat att leda partiföreningen under 2013.

Ordförande:
Anna Herdy, Hallunda (omval)

Ordinarie ledamöter:
Kerstin Amelin, Tullinge (nyval)
Fredrik Andersson, Tumba (nyval)
Pia Carlsson, Hallunda (omval)
Marit Strand Pettersen, Alby (nyval)

Ersättare:
Mattias Olsson, Alby (nyval)
Erdal Kan, Fittja (nyval)

Kopiera länk