artikel

Vänsterpartiet Botkyrkas nya styrelse presenterar sig

AnnaAnna Herdy, 29 år, Hallunda
Uppdrag i styrelsen: ordförande

Anna Herdy, 29 år, Hallunda
Uppdrag i styrelsen: ordförande

– På fritiden håller jag på med ett eget radioprogram som heter Vreden (www.vreden.se). I partiföreningens arbete ser jag fram emot att få vara med och föra föreningen framåt. Det är en av de roligaste sakerna jag har gjort. Under det här verksamhetsåret ska det bli roligast att träffa nya medlemmar som kommit till föreningen och att påbörja arbetet med det nya kommunalpolitiska programmet.

 

KerstinKerstin Amelin, 49 år, Tullinge
Uppdrag i styrelsen: feministiskt ansvarig

Kerstin Amelin, 49 år, Tullinge
Uppdrag i styrelsen: feministiskt ansvarig

– Jag räknar med att det mesta kommer att bli roligt i styrelsen. Med tanke på gänget jag är med i känner jag att det finns gott hopp! Ser fram emot att lära mig om hur vi kan omsätta feministiska principer i praktisk tillämpning på lokal nivå, men roligast blir kanske att planera och förbereda arbetet inför valrörelsen.

 

Läs om hela den nya styrelsen >>

 

Kopiera länk