artikel

Fira första maj med oss!

1 maj2013Äntligen vår – äntligen första maj!

Äntligen vår – äntligen första maj!

Vänsterpartiet Storstockholms första maj-tåg brukar vara landets största. Partimedlemmar, sympatisörer, kompisar – alla är välkomna till vårt firande! Förra året var vi 10 000 i tåget och uppemot det dubbla i Kungsträdgården. Kom med du också!

Vi samlas på Medborgarplatsen kl. 12.00. Där står Randiga Rut på scenen och tal kan höras av bl.a. Clara Lindblom för Vänsterpartiet.

Demonstrationen går till Kungsträdgården, och där startar programmet kl 13.00 med underhållning. Efter 14.00 blir det tal av Elin Melander (VSF), Johanna Granbom (Ung Vänster), Seluah Alsaati (Vänsterpartiet Storstockholm), Natasja Mrdjanov (Handelsvänstern) och Ulla Andersson (vice partiordförande för Vänsterpartiet och vår finansministerkandidat!). 

Du som inte kan vänta med firandet till klockan 12.00, kan komma till La Mano-monumentet på Katarinavägen klockan 09.30. Då ordnar LO-distriktet traditionsenligt en manifestation till minne av de frivilliga som åkte till Spanien under inbördeskriget för att försvara demokratin och bekämpa fascismen. Seluah Alsaati talar för Vänsterpartiet.

Bilder från förra årets firande:

Kopiera länk