artikel

På söndag avgör du

DSC_0038r

MATS EINARSSON. Snart är det för sent. Kl 20.00 på söndagkvällen stänger vallokalerna. Missa inte möjligheten att sätta stopp för åtta års borgerligt vanstyre, ett styre som haft som huvudidé att jaga sjuka och arbetslösa, öka klyftorna och otryggheten, sälja ut vår gemensamma välfärd till riskkapitalister och sänka skatterna. På söndag har vi chansen att säkra en rödgrön riksdagsmajoritet och skapa förutsättningar för en rödgrön regering som byter kurs, börjar investera i framtiden och bygger upp en välfärd som går att lita på. Ingen ska behöva vara rädd för att bli gammal. Ingen förälder ska behöva vara rädd för att barnens skola går i konkurs.

Vänsterpartiet är det enda parti som säger konsekvent nej till vinster i välfärden. Våra skattepengar ska gå till utbildning, omsorg, kultur och sjukvård – inte till riskkapitalister skrivna i skatteparadis. Vänsterpartiet slår vakt om våra allmännyttiga bostadsföretag – som Botkyrkabyggen. Vi säljer inte ut! Vänsterpartiet står för en välfärd att lita på, en radikal miljöpolitik och jämställdhet mellan kvinnor och män. Vi står upp mot rasism och diskriminering. Vi är inte till salu!

På söndag kan du vara med och skriva historia! Använd din rösträtt och lägg din röst där den väger tyngst: på Vänsterpartiet.

PS.

Glöm inte den rosa valsedeln: folkomröstning om kommundelning. En kommundelning förlorar vi alla på. Botkyrka behöver inte fler gränser mellan människor. Vi behöver varandra. Rösta NEJ för ett fortsatt sammanhållet Botkyrka!

Kopiera länk