artikel

Några viktiga datum

IMG_1317Det här händer i Vänsterpartiet Botkyrka under vintern 2016. Frågor? Kontakta Fredrik Andersson, [email protected], 070-64 75 983.

Det här händer i Vänsterpartiet Botkyrka under vintern 2016. Frågor? Kontakta Fredrik Andersson, [email protected], 070-64 75 983.

Januari

 • Onsdag 13 januari, kl 18-20
  Motionsskrivarträff
  Vi samlas i partilokalen i Alby för att skriva motioner inför Vänsterpartiets kongress i Örebro i maj. Kongressen är Vänsterpartiets högsta beslutande organ och en motion är ett förslag på förändring i något av de dokument som ska röstas fram på kongressen. Träffen inleds med en introduktion i hur en motion ska utformas. Välkommen!
 • Tisdag 19 januari, kl 18:30-max 21 
  Regional förträff inför kongressen
  Tillsammans med de andra partiföreningarna i vår valkrets, det vill säga Vänsterpartiet i Botkyrka, Södertälje, Salem och Nykvarn, samlas vi kommunhuset i Tumba, sal Alytus. Här kommer en träff inför kongressen att hållas. Representanter från distriktet kommer att gå igenom de dokument som kommer att antas på kongressen, sedan hålls diskussioner. Syftet är att bredda kongressdiskussionerna till samtliga medlemmar, alltså inte bara de som är intresserade av att sedan bli ombud på kongressen.
 • Onsdag 20 januari, kl 18-20
  Medlemsmöte
  Vi samlas till medlemsmöte i partilokalen i Alby. Vi ska bland annat välja vår representant till valkretsens valberedning, som är de som ska lägga fram förslag på vilka som ska få åka som ombud på kongressen. Vi kommer även att nominera kongressombud. Vill du nominera representant till valkresten eller nominera kongressombud? Hör av dig innan mötet med dina förslag till [email protected].
 • Onsdag 27 januari, kl 18-20
  Kommunalt gruppmöte
  Alla medlemmar med ett kommunalt uppdrag samlas för möte i kommunhuset i Tumba.

Februari

 • Söndag 7 februari, 11-17
  Internfeministisk temadag 
  Vi arrangerar en temadag om internfeminism för kvinnor som är medlemmar i någon av Vänsterpartiets föreningar på Södertörn. Feministiskt självförsvar och retorikworkshop med Ida Gabrielsson står på programmet. Mer information kommer. Anmäl dig till [email protected].
 • Torsdag 25 februari
  Ombudsval till kongressen
  Den här dagen kommer ett möte att arrangeras där valkretsen (Botkyrka, Södertälje, Salem och Nykvarn) ska välja kongressombud. Mötet kommer att hållas i Salem. Alla medlemmar är välkomna att närvara för att rösta.

Mars

 • Lördag 19 mars
  Årsmöte
  Årsmötet är Vänsterpartiet Botkyrkas högsta beslutande organ. Vi kommer att välja en ny styrelse, samt anta en ny verksamhetsplan och ett strategidokument för en feministisk kommunpolitik. Kallelse kommer att skickas ut till alla medlemmar under vintern. Information om tid och plats tillkommer.
Kopiera länk