artikel

Vi vill ha försäkringskassan kvar i Hallunda! #svikinteförorten

sinannooshimatsHannaFörsäkringskassan planerar att stänga ner sitt servicekontor i Hallunda, trots att det är ett av deras mest välbesökta kontor. Förorter som Hallunda har alldeles för länge förlorat samhällsservice. Det duger inte att bli hänvisad till innerstan eller krångliga blanketter på internet – vi behöver Försäkringskassan i Hallunda!

nooshimatsHannaFörsäkringskassan planerar att stänga ner sitt servicekontor i Hallunda, trots att det är ett av deras mest välbesökta kontor. Förorter som Hallunda har alldeles för länge förlorat samhällsservice. Det duger inte att bli hänvisad till innerstan eller krångliga blanketter på internet – vi behöver Försäkringskassan i Hallunda!

Håller du med? Du kan hjälpa till att få Försäkringskassan att förstå att de behövs i Hallunda genom att:

  • Gilla och dela facebooksidan www.facebook.com/svikintefororten
  • Ta en bild som de här ovanför, skriv några korta rader om varför det är viktigt för dig att Försäkringskassan ska finnas kvar och sprid via facebook, instagram eller twitter. (Här finns bilden som personerna håller i – du kan skriva ut den och ta en egen #svikinteförorten-selfie!)
  • Sprida hashtaggen ‪#‎svikinteförorten‬.
  • Maila [email protected] och berätta varför du tycker att de ska behålla servicekontoret i Hallunda.
  • Skriva en insändare om frågan.
  • Komma med oss och dela flygblad och prata med Hallundabor om Försäkringskassans planer. Vi ses utanför t-banan vid Hallunda centrum kl. 18.00-20.00 den 10/2 och kl. 17.30-19.00 den 15/2. 
svikinteförorten_150
Kopiera länk