artikel

Jobba för Vänsterpartiet Botkyrka i valrörelsen!

Inför valrörelsen 2018 söker vi dig som vill hjälpa Vänsterpartiet Botkyrka att skapa ett samhälle för alla – inte bara för de rikaste! Din uppgift kommer att vara att tillsammans med föreningens ordförande Amra Bajric och övriga styrelsen, kommunalrådet Mats Einarsson och den politiska sekreteraren Fredrik Andersson organisera en effektiv valrörelse för att stärka Vänsterpartiets ställning och inflytande i Botkyrka kommun.

Ditt arbete kommer till största delen att bestå i organiserandet av kontakter med väljare i Botkyrka. Därför söker vi dig som är utåtriktad och som kan entusiasmera medlemmar till att delta i valrörelsearbetet. En viktig uppgift kommer att vara att organisera ringstugor och att delta i rundringningar. Du behöver därför vara bekväm med att prata i telefon. Organiserandet av torgmöten, dörrknackning, flygbladsutdelningar och deltagande i valaktiviteter som arrangeras av det lokala föreningslivet kommer också att vara en del i arbetet. Kunskaper i språk som många talar i Botkyrka är meriterade, förutom svenska och engelska exempelvis kurdiska, turkiska, arabiska, spanska, finska eller språk från forna Jugoslavien. Ange om du har körkort och tillgång till bil.

Du ska gilla att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du måste dela Vänsterpartiets värderingar och får gärna vara medlem hos oss. Du ska ha god kunskap om Vänsterpartiets politik för att på bästa sätt kunna företräda oss i kontakter med medborgare. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete med politisk organisering och/eller valrörelsearbete.

Den del av tjänsten som infaller efter valdagen ägnas åt eftervalsarbete, såsom kontakter med nya medlemmar, bortstädning av affischer och utvärdering. Det kommer även att vara möjligt att ta kompensationsledigt för eventuella övertidstimmar som samlats i valrörelsen.

I första hand vill vi anställa två personer på heltid perioden 1 augusti–30 september, men vi välkomnar även din ansökan i den händelse du enbart kan jobba deltid eller enbart en kortare period än den som vi har angivit.

Omfattning: 100%, visstidsanställning.

Tillträde och varaktighet: 2018-08-01–2018-09-30

Lön: Enligt kollektivavtal. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Ansökan: Skicka ditt CV samt personligt brev till [email protected] senast den 15 april.

Kopiera länk