sida

Valet 2014

Botkyrka är inte till salu!

kompolprog

Vänsterpartiet vill tillsammans med andra goda krafter bygga ett demokratiskt samhälle som kännetecknas av medmänsklighet och solidaritet. Vi vet att ett solidariskt samhälle är starkare än ett land där girigheten får råda. Därför kämpar vi för jämlikhet och jämställdhet, för en välfärd fri från vinstintressen.

Vi är ett socialistiskt och feministiskt parti. Ett starkt Vänsterparti är garanten för en konsekvent och tydlig politik mot klassorättvisor, rasism, diskriminering och könsförtryck. Lägg din röst där den väger tyngst: på Vänsterpartiet!

Här hittar du vårt kommunpolitiska program där vi beskriver hur vi vill utveckla Botkyrka under nästa mandatperiod. 

Våra kandidater

DSC_0038r

Fredrik från Storvreten till EU-parlamentet, Nooshi från Tumba till riksdagen och massor med vänsterpartister från Botkyrka i landstinget och kommunfullmäktige. Det blir verklighet om du och många andra röstar på Vänsterpartiet i valen den 25 maj och 14 september.

Här kan du läsa mer om våra kandidater till de olika valen.

 

Omtanke och solidaritet istället för girighet

Vi står vid ett avgörande vägskäl. Ska Sverige vara ett samhälle som har solidaritet och rättvisa som grund, eller ett som drivs av girighet. Valet 2014 har vi en historisk möjlighet att vända utvecklingen och återuppta bygget av ett samhälle att lita på. Ett samhälle där vi litar på varandra. Sverige har alla förutsättningar för att bygga en framtid med gemenskap och solidaritet.

Här kan du läsa mer om vad en röst på Vänsterpartiet den 14 september innebär.

 

Kopiera länk