sida

Botkyrka är inte till salu

3

Vänsterpartiet vill tillsammans med andra goda krafter bygga ett demokratiskt samhälle som kännetecknas av medmänsklighet och solidaritet. Vi vet att ett solidariskt samhälle är starkare än ett land där girigheten får råda. Därför kämpar vi för jämlikhet och jämställdhet, för en välfärd fri från vinstintressen.

Vi är ett socialistiskt och feministiskt parti. Ett starkt Vänsterparti är garanten för en konsekvent och tydlig politik mot klassorättvisor, rasism, diskriminering och könsförtryck. Lägg din röst där den väger tyngst: på Vänsterpartiet!

I vårt kommunpolitiska program som du hittar i länkarna nedan beskriver vi våra ambitioner, mål och förslag för nästa mandatperiod, men givetvis får inte allt plats och en del har vi kanske missat. Du är välkommen att höra av dig till oss om du har egna förslag eller vill veta mer om vår politik.

/Fredrik Andersson, ordförande Vänsterpartiet Botkyrka

 

Här kan du ladda ner hela programmet, som beskriver hur vi vill utveckla Botkyrka den kommande mandatperioden. Du kan också klicka på länkarna nedan om du vill läsa ett avsnitt i taget.

Kopiera länk